BILLY-BILLY, interaktiivinen kukkaruukku

Billy-Billy on osallistuva, sympaattinen ja huolehtivainen. Lisäksi käyttökustannukset ovat edulliset.

Ikäihmisen ystävä

Interaktiivisena kukkaruukkuna teen ikäihmisten elämästä mukavampaa ja kodikkaampaa. Mittaan huoneen lämpötilan ja valon määrän eli autan ikäihmisiä huonekasvien ja yrttien hoidossa.

Palvelurobotti Billy-Billy

Auttaa
Billy-Billy tunnistaa huonekasvit ja multaan istutetut yrtit – ja niiden veden, valon ja lämmön tarpeet. Kosteusantureilla varustettu Blly-Billy muistuttaa valoilla huonekasvin tai yrtin omistajaa huolehtimaan siitä, että kasvu ei hidastuisi.

Muistuttaa
Billy-Billy on elinikäinen kumppani. Internetiin ja henkilökohtaiseen päiväkirjaan yhdistettynä robottina se muistaa, million perheenjäseniä on tulossa kylään ja milloin lääkkeet on otettava.

Viestinvälittäjä
Tämä internetiin ja erityiseen alustaan yhdistetty viherpeukalorobotti osaa lukea lähimpiesi viestit. Et tarvitse älypuhelinta tai kannettavaa tietokonetta lukeaksesi lyhyen, sinulle osoitetun viestin tai lämpöisen sanan. Billy-Billy on paljon enemmän kuin postimies…

Terveydenhoitaja
Muistuttaa lääkkeiden ottamisesta.

Billy-Billy_pieni

Huolehtii
Vaikka Billy-Billykin nauttii huolenpidosta, ensi sijassa se huolehtii omistajastansa hyvinvoinnista. Esimerkiksi helteillä se muistuttaa omistajaansa veden juonnin ja tuulettamisen tärkeydestä.

Kiinnostuitko?

Pyydä hinnasto

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.