NAO robotti

Nao-robotti on moniulotteinen palvelurobotti, joka soveltuu erityisesti lasten ja vanhusten maailmaan. Nao on oiva kumppani ja se on helppo siirtää eri paikkoihin kompaktin kokonsa ansiosta. Nao tanssii, puhuu ja kävelee. Se on erinomainen robotti jumppauttamaan ikäihmisiä tai lapsia. Nao soveltuukin kiitettävästi juuri tähän terveyttä ja iloa edistävään tarkoitukseen – lähes vauvasta vaariin.

Helppo ohjelmoitava

Zora Bots on belgialainen yritys, joka on erikoistunut innovatiivisiin robotiikkaratkaisuihin. Teemme heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä. Zora-sovellus on ohjelmisto, jonka avulla Naoa on helppo ohjelmoida itse (ja opetella ohjelmointia) sekä saada se tekemään juuri sellaisia asioita, joita haluaa.

Myös ohjelmoinnin opetteluun Zora-sovellus sopii hyvin ja sen voi ostaa meiltä myös opetustarkoitukseen ilman robottia. Sovelluksella voi ohjata myös muita robotteja, kuten Cruzr-robottia.

Nao palvelurobotti

ZoraBots on myynyt yli 1000 robottia maailmalla. Terveydenhuollon ja koulutuksen ammattilaiset ovat kiittäneet Zora-sovellusta saumattomaksi ja intuitiiviseksi. Ratkaisun idea on se, ettei robottien käyttämiseen tarvita mitään erityisiä koodaus- tai ohjelmointitaitoja.

  • Nao tanssii ja näyttää jumppaliikkeitä
  • Nao voi opettaa kieliä
  • Korkeus 31 cm
  • Hyvin liikkuvat kädet ja jalat
  • Väsymätön opettaja ja tuki
  • Nao voi toimia myös apuna tilanteissa, joissa ihminen voidaan kokea vaikeaksi kohdata

Kiinnostuitko?

Pyydä hinnasto

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.