EMMA auttaa yksinäisiä

Tutkimusten mukaan lähes 40% iäkkäistä ihmisistä kokee itsensä yksinäiseksi. Luku on kieltämättä liian suuri. Onneksi Emma voi auttaa ja ilahduttaa yksinäisiä monella tavalla! Kysy lisää.

Happy days with Emma

Emma tekee päivästäsi onnellisemman! Emma on uuden ajan mainio palvelurobotti, joka on suunniteltu erityisesti omaisen ja kotona olevan sairaan, iäkkään tai liikuntarajoitteisen ihmisen tarpeisiin. Kehitämme robottiin parhaillaan suomalaista omaiskäyttöliittymää. Sen avulla läheinen tai hoitaja voi olla yhteydessä kotonaan olevaan omaiseen hauskalla ja kokemuksellisella tavalla sekä helposti – omalla puhelimellaan.

Kotihoiva-ohjelmisto

  • Kalenterinäkymä, jonka avulla voi luoda tietylle päivämäärälle robotin äänellä sanottavia muistutuksia. Kalenteri myös auttaa hahmottamaan omaisen viikko-ohjelmaa paremmin sekä auttaa koordinoimaan auttamistyötä
  • Puhekomennolla robotti voi ottaa yhteyttä omaiseen videoyhteyden avulla
  • Emma voi avata muistipuiston, jonka avulla voi muistella omaa elämäänsä
  • Emmalle voi sanoa vaikka avaa yle Areena ja sitä voi seurata robotista
  • Emmalle voi puhua ja sen käsiä ja päätä koskettamalla siihen saa yhteyden
  • Emman päätä ja käsiä voi liikutella ja sitä voi ajaa lattialla
Emma ruutu
Emma kättelee

Robotti tuo yhteydenpitoon hauskuutta, helppoutta ja säännöllisyyttä sekä kotona olevan päivään ennakoitavuutta, turvallisuutta sekä kaivattua seuraa. Robotti soveltuu hyvin sote- ja hoiva-alan käyttöön sekä oppilaitoksille opetuskäyttöön ja erilaisten tapahtumapäivien osaksi. Emma toimii suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Robotti löytyy Suomesta jo Forssan-, Turun- ja Joensuun Ammatti-Instituuteista, Satakunnan ammattikorkeakoulusta, Sataedusta sekä Tampereen Ammattikorkeakoulusta, missä sitä käytetään mm. hoiva-alan opiskelijoiden kanssa.

Ohjevideot ja käyttöohjeet

Kiinnostuitko?

Pyydä hinnasto

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.